назад

Розпочав роботу мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав дітей-сиріт

На базі Служби у справах дітей Черкаської міської ради розпочав роботу мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних дітей та дітей, що потрапили в складні життєві обставини.

Позитивну практику по безоплатному консультуванню з правових питань незахищених категорій населення продовжує Черкаський місцевий центр з надання БВПД. Цього разу вже з питань захисту прав дітей. Представник Черкаського МЦ з надання БВПД, адвокат та спеціаліст Служби у справах дітей ЧМР консультують кожної ІІ та IV п’ятниці місяця з 14:00 до 16:00 за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, каб. 212.

Отримати юридичну допомогу в інтересах дітей можуть їхні законні представники (батьки, опікуни та піклувальники), а також самі діти. Звернувшись до консультаційного пункту, черкасці зможуть отримати не лише роз’яснення щодо обсягу прав та соціальних гарантій дітей, що потрапили в складні життєві обставини, але й оформити в їхніх інтересах звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги та отримати адвоката, послуги якого оплатить держава.

Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Міністерство юстиції України
18001, м. Черкаси, вул. Гоголя, 221 (пер-я вул. Гоголя та Кірова)
тел. (0472) 32-46-76
Єдиний телефон безкоштовної гарячої лінії 0-800-213-103