назад

Розпочинається наступна серія каскадних тренінгів для адвокатів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом з Центром

trening LvivРегіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області за дорученням Координаційного центру з надання правової допомоги спільно з ВГО “Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу”, Американською асоціацією юристів ініціатива верховенства права (ABA ROLI), Українською фундацією правової допомоги  організовується каскадний тренінг для адвокатів системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

19-20 червня (реєстрація о 09-30) 2015 року в приміщенні готелю “Жорж”, за адресою м. Львів, пл. Міцкевича, 1 відбудеться тренінг на тему: “Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень” та “Дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи”.

Тренінг буде проводитися адвокатами-тренерами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом з Центром – Юрієм Огорілком та Валерією Коломієць.

За результатами тренінгів Координаційний центр з надання правової допомоги буде видавати сертифікат.
Переглянути список учасників