назад

Шосткинський місцевий центр розпочав роботу з центром медико-соціальної допомоги дітям і молоді

151130 3127 листопада 2015 року відбулася робоча зустріч інтеграторів Шосткинського місцевого центру Ольги Правосуд та Юлії Зацаринної із завідуючою Шосткинського центру медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка дружня до молоді» Тетяною Храмченко. Центр медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка, дружня до молоді» – це структурний підрозділ лікувально-профілактичного закладу «Шосткинська дитяча лікарня», який надає медико-соціальну допомогу дітям і молоді на основі Дружнього підходу до молоді.

У ході зустрічі завідуюча  «Клініка дружня до молоді» повідомила, що основними завданнями установи є медико-соціальна, консультативна допомога, яка спрямована на формування здорового способу життя та збереження психічного здоровя в складних життєвих обставинах. Інтегратори центру розповіли про функціонування місцевого центру  та механізмів надання безоплатної вторинної правової допомоги та надали інформаційні буклети та перелік документів, які необхідно подавати у разі зверненні до центру.

Після закінчення зустрічі сторони підписали Меморандум про співпрацю та зазначили, що спільною справою діяльності центру медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка дружня до молоді» та Шосткинського місцевого центру є допомога дітям та молоді. Даній категорій громадян потрібно постійно допомагати і піклуватися про неї, адже діти і молодь – це майбутнє покоління і цвіт нації.