назад

СПІВПРАЦЯ ІЗ СУДОВОЮ ВЛАДОЮ


11 серпня 2015 року проведено спільний захід Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Зарічного районного суду міста Сум, де працівники установ мали змогу розповісти про новели діючого законодавства та обговорити питання подальшої співпраці. Захід проведено на базі Зарічного районного у м. Суми суду.

Захід розпочала голова суду – Шелєхова Ганна Валеріївна, яка зробила відео-екскурс по Зарічному суду, від канцелярії до архіву. Розповіла про зручності, відкритість та доступність для відвідувачів суду з користування електронним документообігом через офіційний сайт суду.

Суддя-спікер Зарічного суду Клімашевська Ірина Валентинівна зосередила увагу присутніх на змінах у діючому законодавстві з питань розгляду судових справ.

Керівник апарату суду Ковтун Алла Миколаївна розповіла про можливості відслідковувати стадії розгляду судових справ на порталі «Судова влада України».

Працівники Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Наталія Шестерніна, начальник відділу по взаємодії з суб’єктами БВПД, Ірина Карел, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами, Олег Мигаль, заступник начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами та Олександр Пономаренко, заступник начальника відділу з попередньої роботи з клієнтами центру розповіли про діяльність місцевого центру та презентували тематичні буклети з інформацією про послуги, які надаються центром.