назад

Співпраця з юридичною клінікою для забезпечення доступу представників соціально вразливих груп суспільства до правової допомоги

19 жовтня начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Світланою Терещенко презентовано систему безоплатної правової допомоги студентам-консультантам юридичної клініки “Правозахист” Кременчуцького національного університету ім. Остроградського.

В ході презентації студентів ознайомлено з порядком надання вторинної правової допомоги, видами правових послуг, категорії населення, які мають право відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” на правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката. Окрема увага приділена проблемним питанням, які виникають під час організації надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевим центром з надання БВПД.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на надання якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги соціально вразливими групам населення.