назад
26.10.15

Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги

P9260055В рамках робочої поїздки до  Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області Леонід Кропліс провів засідання круглого столу на тему: “Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги”.

22 жовтня 2015 року в приміщенні Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося засідання круглого столу “Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги” під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Леоніда Кропліса. Участь у заході взяли представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, органів виконавчої влади Голованівського району та адвокати системи БВПД. Метою зустрічі стало налагодження тісної співпраці з усіма учасниками надання безоплатної правової допомоги.

В ході зустрічі директор Регіонального центру Леонід Кропліс ознайомив присутніх з функціями регіонального та місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, заступник начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру Юлія Сосна детально зупинилась на стандартах якості надання безоплатної вторинної правової допомоги. З підсумками роботи Голованівського місцевого центру з надання БВПД за три місяці існування центру виступила директор місцевого центру Ольга Рибак, а начальник відділу організації безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевого центру Олена Горщак ознайомила присутніх із станом роботи з адвокатами у Голованівському місцевому центрі.

23 жовтня 2015 року  відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області Леоніда Кропліса з адвокатами, що обслуговують клієнтів, які належать до територіальної юрисдикції Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, на якій обговорено питання щодо порядку подачі актів за надання БВПД адвокатами та відповідності актів нормативним вимогам.

У ході робочої зустрічі з головою селищної ради  Чернишенком О.Ю. директор Регіонального центру підняв питання забезпечення доступу до мережі інтернет місцевого центру. Під час обговорення даного питання селищний голова повідомив про підключення, найближчим часом, смт Голованівськ до швидкісної бездротової мережі інтернет, в тому числі і Голованівського місцевого центру.

Також під час візиту директор Регіонального центру та начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури оглянули приміщення місцевогоцентру, вирішили питання опалення приміщення у зимовий період

P9260055