назад

Співпрацюємо з органами місцевого самоврядування Глобинщини

20160225 094226

25 лютого 2016 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Світланою Терещенко під час робочої поїздки до м. Глобине здійснено виступ на пленарному засіданні 5 сесії Глобинської районної ради 7 скликання під головуванням Володимира Сьоміна.

Учасників засідання проінформовано про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок надання вторинної правової допомоги, види правових послуг, категорії населення, які мають право на правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Депутати, начальники відділів, секторів, служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, сільські голови зацікавлено сприйняли інформацію про систему надання безоплатної правової допомоги та пропозиції щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям району.