назад

Створення мобільного пункту консультування у Володимирі-Волинському

Punkt Volodymyr 1Задля розширення можливостей доступу до отримання безоплатної правової допомоги мешканців міста Володимира-Волинського місцевим центром з надання БВПД ініційовано створення мобільного консультаційного пункту для учасників бойових дій, учасників АТО, ветеранів війни та інших громадян на базі Володимир-Волинської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів).

З цією метою 15 січня 2016 року відбулася зустріч директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Смолярчук з керівником згаданої організації Іваном Омельчуком.

Під час зустрічі обговорювались питання створення відповідного мобільного пункту консультування, в якому клієнтам будуть надаватися виїзні правові консультації, а в разі необхідності буде організовано здійснення представництва їх інтересів у судах.

Цього ж дня, з метою налагодження співпраці з Володимир-Волинським об’єднаним районним військовим комісаріатом, відбулась робоча зустріч директора центру з в.о. військового комісара. В ході зустрічі піднімалися питання правового забезпечення учасників АТО, інформаційно-роз’яснювальної роботи серед призовників та демобілізованих, а також перспективи подальшої співпраці.

Punkt Volodymyr 1

Punkt Volodymyr 3

Punkt Volodymyr 5

Punkt Volodymyr 4 2