назад

Сумський місцевий центр продовжує роботу

150702 15Сьогодні до Сумського місцевого центру звернулися відвідувачі, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги. Їм надано відповідні консультації та пояснення по суті звернень.

Крім того, директором центру Валентиною Трошечко були проведені наради про подальшу співпрацю та обмін досвідом роботи з представниками громадських організацій. Слід зазначити, що представник Благодійної організації «Благодійний фонд Сагасітас-Україна» надав консультацію одному із клієнтів, що завітав до центру.

Протягом робочого дня фахівцем центру встановлено новітнє інформаційно-технічне обладнання для ефективної та оперативної роботи працівників нашого центру.

Головним бухгалтером Сумського місцевого центру Надією Світличною та головним спеціалістом відділу роботи з адвокатами Оленою Пилипенко спільно з адвокатами зібрали нараду, під час якої обговорили основні напрями подальшої співпраці та порядок оплати послуг і відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

150702 14

У новоствореному центрі ще багато організаційних моментів, які вирішуються. Наприклад, з метою упорядкування трудових відносин з адміністрацією і колективом працівників Сумського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги здійснюється робота по розробці колективного договору.