назад

Тренінг 17-18 листопада 2015 року

2015 11 17  117-18 листопада 2015 року в місті Чернівці Координаційним центром з надання правової допомоги  та ВГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», за фінансової підтримки Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Державного Департаменту США, за організаційного супроводу  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проведено каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД у Чернівецькій області.

Фотозвіт про проведенний тренінг




2015 11 17  2


Участь у роботі тренінгу взяли, адвокати-тренери Коломієць В. Р та Коваленко Є. В., військовий прокурор Чернівецького гарнізону Західного регіону України Бойко В.Г., адвокати Чернівецької області, працівники Регіонального центру.

Під час тренінгу обговорювались особливості захисту  у кримінальних провадженнях  про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини, розглядались питання захисту при застосуванні негласних слідчих дій та у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів.

Адвокати системи БВПД обмінялися досвідом та обговорили нагальні проблеми, що виникають під час здійснення захисту у кримінальних провадженнях, ознайомилися з практикою ЄС з прав людини.



2015 11 17  4

   2015 11 17  3