назад

Тренінг ” Доступ до медіації у системі безоплатної правової допомоги”

Тренінг ” Доступ до медіації у системі безоплатної правової допомоги” для фахівців системи безоплатної правової допомоги у Вінницькій області.

Мета тренінгу :
отримання знань щодо ідентифікації медіаційних сімейних / спадкових справ та правильного, кваліфікованого пропонування клієнтам вирішити спір за допомогою медіації.

Тренери :
Наталія Смолярчук, адвокатка, директорка Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області, сертифікована тренерка;

Світлана Максим’юк медіаторка, начальниця відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з її надавачами Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Експерт:
Ірина Доценко магістр права, медіаторка за покликанням, сімейна медіаторка, членкиня Громадської організації Асоціація Сімейних Медіаторів України, волонтерка Громадської організації Ліга Медіаторів України, медіаторка Громадської спілки “Української академії медіації”, у кабінеті медіації на базі Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Організатори заходу : Координаційний центр з надання правової допомоги за підтримки Громадської спілки “Українська академія медіації”, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги  у Вінницькій області.

Місце проведення HUB Місто змістів, м. Вінниця.