назад

У Бердичеві підписано меморандум між “Бердичівською міською громадською організацією інвалідів-візочників “Стимул” та Бердичівським МЦБВ правової допомоги

28.09.2015 Berduchiv invalid25 вересня 2015 року відбулась зустріч між керівниками Громадської організації “Бердичівська міська громадська організація інвалідів-візочників “Стимул” Яремчуком Ю. В. та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Красовським Д.Ю. Під час зустрічі сторони домовились брати участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення та обговорили інші узгоджені напрями співпраці та підписали меморандуму про співпрацю.

Головна мета цього документу – поглиблення співпраці між системою безоплатної правової допомоги й інвалідами, удосконалення надання такої допомоги, реалізація усіх прав і свобод осіб з інвалідністю нарівні з іншими громадянами без дискримінації за ознакою інвалідності. Підписання меморандуму дає змогу консолідувати і скоординувати зусилля сторін, спрямованих на надання кваліфікованої безкоштовної юридичної допомоги інвалідам.

Наостанок, в рамках підписаного меморандуму, було узгоджено наступне:

  • спільна взаємодія з громадськими організаціями, органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, державними підприємствами, установами та організаціями з метою недопущення порушення прав і свобод людини.
  • консолідація зусиль сторін у здійсненні заходів, спрямованих на забезпечення захисту прав осіб з інвалідністю та поліпшення умов їхньої життєдіяльності.