назад

У Чигирині проходить робоча зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

23 25 10 14 quality Treining

23 та 24 жовтня у м. Чигирин, що на Черкащині, проходить робоча зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою обговорення підсумків перших місяців роботи системи управління якістю та подальшого її розвитку.

Зокрема сьогодні, 23 жовтня, учасники зустрічі обговорять підсумки за результатами анкетування адвокатів щодо труднощів у їх роботі, спостережень за роботою захисників у судах (що проходили впродовж серпня – вересня 2014 р.), результати інтерв’ювання клієнтів щодо якості отриманої ними правової допомоги від адвокатів системи БПД; а також матиме місце обговорення проектів розпорядчих документів Координаційного центру щодо подальшого впровадження інструментів управління якістю у системі безоплатної правової допомоги.

Участь у робочій зустрічі окрім фахівців з якості регіональних центрів БВПД беруть представники Координаційного центру, міжнародного фонду «Відродження», посольства США в Україні, Американської асоціації юристів ABA ROLI, Української фундації правової допомоги, Канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», адвокати.

У рамках робочої зустрічі її учасники матимуть змогу відвідати визначні історичні та культурні місця Чигирина – колишньої гетьманської столиці часів Богдана Хмельницького – та його околиць.

Захід проходить за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Української фундації правової допомоги.

Детальніше ознайомитись із програмою заходу можна тут.

Бажаємо усім учасникам продуктивної роботи та плідних результатів!