назад
18.07.22

У Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районах столиці з’явилися комплексні консультаційні пункти

Щочетверга у Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районах столиці фахівці Лівобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги долучатимуться до надання комплексних консультацій для внутрішньо переміщених осіб.

Зокрема, під час роботи консультаційного пункту юристи центру надаватимуть правову інформацію і роз’яснення з правових питань, допомагатимуть складати  заяви, скарги та інші документи не процесуального характеру та забезпечуватимуть доступ до вторинної правової допомоги.

Крім цього, внутрішні переселенці зможуть вирішити і ряд своїх інших нагальних питань, звернувшись до фахівців Київського міського центру зайнятості, центру надання адміністративних послуг, пенсійного фонду, районних управлінь соціального захисту населення, управлінь освіти та відділів охорони здоров’я.

Перші дні роботи цих консультаційних пунктів показали, що внутрішньо переміщені особи найбільш часто звертаються з питаннями, що стосуються відшкодування за зруйноване житло та порядку отримання житла, соціальних послуг для ВПО та отримання кредитів у банківських установах.

Отож, щоб отримати комплексні консультативні послуги потрібно звернутися за зручною для себе адресою:

  • Щочетверга з 10:00 до 14:00 в приміщені бібліотеки №115 для дітей за «БібліоХаб» адресою вул. Оноре де Бальзака, 28.
  • Щочетверга з 9:00 до 13.00 в приміщенні бібліотеки ім. Миколи Руденка за адресою вул. Ревуцького, 6.
  • Щочетверга з 9:00 до 13.00 в приміщенні бібліотеки ім. К. Симонова за адресою вул. Курнатовського 9.