назад

У Дубенському МЦ з НБВПД побував радник Міністра юстиції України Андрій Помазанов

main

19.08.2015 в рамках ознайомлення із роботою системи БВПД Рівненщини радник Міністра юстиції України, народний депутат України Андрій Помазанов, разом із начальником Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванною Смачило, її заступником Василем Харчуком та директором РЦ з НБВПД у Рівненській області Василем Овдіюком, та його заступником Сергієм Іллюком відвідали Дубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. До заходу також приєднались представники місцевих органів державної влади, органів самоврядування, представники громадськості та журналісти.

У процесі зустрічі директор Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віктор Шевчук ознайомив із роботою центру, зазначивши, що в результаті інформування населення жителі регіону знають про діяльність системи безоплатної правової допомоги та звертаються до центрів для отримання послуг висококваліфікованих адвокатів, розповів про результати роботи центру протягом липня-серпня поточного року.

Наприкінці зустрічі радник Міністра юстиції України провів особистий прийом громадян, які звертались з питань виділення земельних ділянок, влаштування дітей у дитячи садок, а також з приводу проходження медичної комісії. На всі поставлені запитання під час прийому було надано вичерпні відповіді та хід їх виконання взято під особистий контроль.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/radnikdub{/gallery}

//