назад
19.11.14

У Харкові відбувся тренінг для адвокатів системи БПД Луганської області

01 315 листопада адвокати Луганщини, які залишаються в області та продовжують надавати безоплатну вторинну правову допомогу на її території, мали змогу прослухати тренінг на тему «Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень».

Тренінг організували у приміщенні Харківського центру БВПД, у зв’язку з чим зусиллями керівництва Луганського центру БВПД було організовано трансфер частини адвокатів до Харкова. Кілька учасників дісталися до місця проведення тренінгу самостійно на автомобілі одного зі своїх колег. Тож загалом участь у тренінгу взяли 13 адвокатів (нагадаємо, що нині в області продовжують працювати 18 адвокатів системи БПД), інші п’ять, на жаль, не змогли взяти участь у тренінгу у зв’язку із поважними особистими причинами.

Тренінг провела адвокат-тренер Марина Старовойтова, яка зробила учасникам презентацію за визначеною тематикою та організувала проведення відповідних практичних вправ. В кінці тренінгу відбулося активне обговорення набутого практичного досвіду.

«У цей непростий час важливо, аби адвокати Луганського центру БВПД не залишались осторонь навчального процесу в рамках каскадних тренінгів, організованих Координаційним центром. – зазначає директор Луганського центру БВПД Ольга Родіонова. – Адже вони продовжують  свою роботу в області. Тому дуже важливо, що сьогодні цей тренінг відбувся».

Нагадаємо, що тижнем раніше луганські адвокати у Харкові мали змогу взяти участь у тренінгу за тематичними блоками: «Дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод», «Дії захисника у кримінальному провадженні із застосування примусових заходів медичного характеру», «Дії захисника у кримінальному провадженні із застосування примусових заходів виховного характеру».

01 2
 
01 4
 
01 1
Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах: