назад
05.01.15

У Харкові відкрито 4 в Україні робочий кабінет для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

05 01 15 Kharkiv1

5 січня 2015 року голова Апеляційного суду Харківської області відкрила робочий кабінет для адвокатів системи безоплатної правової допомоги. Відкриття кабінету є спільною ініціативою Харківського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу».

Голова Національної асоціації адвокатів України та Ради адвокатів України Лідія Ізовітова та директор Харківського центру БВПД Вікторія Гайворонська, які взяли участь у відкритті кабінету, висловили подяку керівництву Апеляційного суду Харківської області за надане приміщення та висловили сподівання, що така ініціатива значно полегшить роботу всім адвокатам Харківщини, які беруть участь у судових засіданнях у цьому суді.

“Дуже приємно, що керівництво суду вирішило таку кімнату для адвокатів відкрити. За державними будівельними нормами має бути і кімната прокурорів, і кімната адвокатів. Але кімната для прокурорів, як завжди, є, а про адвокатів всі забули” – зауважила Лідія Ізовітова.

Участь у відкритті взяли також адвокат-тренер, керівник Харківського відокремленого підрозділу ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Марина Старовойтова, члени Ради адвокатів Харківської області, адвокати.

Нагадаємо, що перші робочі кабінети для адвокатів системи безоплатної правової допомоги було відкрито 17 грудня 2014 року в судах Одеси, та 30 грудня 2014 року – в столиці

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+