назад

Як цікаво розповісти дітям про їхні права та обов’язки й заохотити до розвитку своєї правоосвіченості? Відповідь на це питання знають фахівці  Охтирського місцевого центру з надання БВПД, які ініціювали проведення гри «Правове дерево» у дитячому таборі відпочинку «Космос».

Спільно з соціальними партнерами юристи запропонували дівчатам та хлопцям подорож до країни дитячих прав. Учні різних шкіл як міста, так і районів, активно долучилися до гри. Вони переходили від станції до станції, виконували цікаві завдання та пригадували основні права дітей.

 

Також учасники гри витягували листівки, де є початок права, а потім мали знайти продовження, яке зазначене на листівці у «людини права». Окрім того, що діти повинні правильно виконати завдання, також вони ще й мали оминути пастку «мисливця».

 

За результатами гри з’явилося «Дерево прав», а найактивніші учасники отримали сувенірні значки «Право з тобою».

 

Координували, допомагали та підбадьорювали учасників заходу фахівці Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара Козир, Василь Бойко та Марина Гаранжа.

Довідково: дякуємо за співпрацю соціальним партнерам – спеціалістам Охтирської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості та представникам Охтирського міськрайонного відділу філії Державна установа «Центр пробації» в Сумській області.