назад

У м.Мена відбувся круглий стіл на тему «Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян»

300615 mena130 червня 2015 року о 12:00 годині в приміщенні Менської районної ради за адресою м. Мена, вул. Червона Площа, 6 відбувся круглий стіл на тему “Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян”, метою якого є повідомлення про відкриття Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливостей для громадян, зокрема, соціально незахищених верств, у захисті своїх прав через представництво інтересів у судах.
Участь у круглому столі взяли керівники органів місцевого самоврядування, керівники органів державної влади, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, громадські діячі та представники засобів масової інформації.

Під час круглого столу висвітлювалися наступні питання:

  • новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов’язаний із представництвом їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, починаючи з 01 липня 2015 року?
  • напрями діяльності регіонального та місцевих центрів з урахуванням потреб районів?
  • можливі механізми подальшої співпраці усіх суб’єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади?

300615 mena2