назад

У Регіональному центрі провели робочу зустріч

SuR 2017 02 24 124 лютого у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної допомоги у Сумській області у рамках виконання Меморандуму про співпрацю відбулася робоча зустріч заступника директора Регіонального центру Валентини ВОЛОБУЄВОЇ та представників громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини у м. Суми Володимира ВИНОГРАДОВА та Наталії ЄСІНОЇ.

Метою зустрічі стало обговорення робочих моментів та планів співпраці.

Нагадаємо, Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) була створена для сприяння практичного виконання гуманітарних статей Заключного акту Гельсінської наради з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) 1975 року, інших прийнятих на його розвиток міжнародних правових документів, а також усіх інших зобов’язань України в сфері прав людини та основних свобод. Приймальні УГСПЛ та її членів працюють у 12 областях країни. Співпрацює з системою безоплатної правової допомоги.

28 вересня 2016 року між громадською приймальнею Української Гельсінської спілки з прав людини у м. Суми та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної допомоги у Сумській області був підписаний Меморандум про співпрацю.

Довідково про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0 (800) 213 103