назад

У Регіональному центрі з надання БВПД у Запорізькій області пройшов семінар з підвищення ефективності роботи місцевих центрів

IMG 2235 113 серпня 2015 року,  Регіональним центром  з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області проведено  семінар з організації та підвищення ефективності роботи  місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У заході взяли участь директори місцевих центрів : Бородіна Ольга Йосипівна, Вітько Сергій Григорович, Бородатий Геннадій ВіталійовичШмиголь Олег Миколайович, а також  начальники відділів попередньої роботи з клієнтами, організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами та  головні бухгалтери місцевих центрів.

 

Мета семінару: Надання методичної допомоги місцевим центрам щодо організації надання БВПД, взаємодії з адвокатами при прийнятті актів виконаних робіт.

   Відкрив  семінар директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області Павло Іванович Наливайко

IMG 2228 2

з промовою щодо організації роботи місцевих центрів в цілому, аналізу роботи за звітний період  і висловив думку, що налагодження спільної продуктивної співпраці – запорука  ефективної діяльності місцевих центрів при організації надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В.о. головного бухгалтера Регіонального центру Ольга Григорівна Калугіна продовжила семінар своєю доповіддю на тему «Фінансова дисципліна при оформленні актів та звітуванні» – її виступ більше стосувався головних бухгалтерів місцевих центрів.

Антонцев Володимир Георгійович – в.о. начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги  розповів про нетипові випадки в організації надання безоплатної вторинної правової допомоги   і напрями їх вирішення.

Після обідньої перерви керівники місцевих центрів з надання БВПД слухали і обговорювали Порядок  прийняття,  реєстрації, перевірки актів надання безоплатної вторинної правової допомоги за виконаними дорученнями по наданню безоплатної вторинної правової допомоги та Порядок виплат винагороди і відшкодування витрат  адвокатам, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та обробки отриманих статистичних даних. Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Гришин Олександр Миколайович – доповідач з цих питань – провів практичні завдання з начальниками відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами з метою закріплення на практиці теоретичних знань.

У ході семінару відбувся обмін досвіду щодо вирішення питань, пов’язаних із виконанням завдань, покладених на місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Ознайомитись з програмою заходу можна тут

{module Foto_ZP_Seminar_z_MC_13.08.2015}