назад

У Шосткинському місцевому центрі відбулася урочиста зустріч з адвокатами

ShM 171219 0319 грудня у Шосткинському місцевому центрі відбулася урочиста зустріч з адвокатами системи безоплатної вторинної правової допомоги з нагоди Дня адвокатури України.

Микола Гудіма привітав з професійним святом і зазначив,щосьогодні в нашій країні відзначається день української адвокатури і нам особливо приємно привітати з цим чудовим святом вас, без чиєї допомоги, найчастіше, не можливий благополучний результат вирішення справ у судах, тих, хто чесно і мужньо стоїть на захисті наших з вами прав та інтересів, хто поклав своє життя і долю на вівтар служіння закону і справедливості! Бажаю вам, дорогі адвокати, блискучих захистів, виграшних справ, успішної кар’єри.

ShM 171219 01

Під час зустрічі Микола Гудіма за проявлену ініціативність в питаннях забезпечення захисту прав і свобод громадян, оперативність та якість надання вторинної правової допомоги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури, а також 50-річчя роботи в адвокатурі вручив Подяку голови Сумської обласної державної адміністрації Миколі Гребеніку

А також за значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури оголошено Подяку Координаційного центру з надання правової допомоги та Подяку голови Шосткинської міської ради Сергію Мороко.

ShM 171219 02

У заході прийняли участь директор Шосткинського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Микола Гудіма, адвокати системи БВПД та працівники місцевого центру.

 

У разі необхідності, звертайтеся до Шосткинського МЦ з надання БВПД: м. Шостка, вул. Горького, 4; т. (05449) 7-30-94, 7 -28-05.