назад

У Тернах відбувся прийом громадян на базі дистанційного пункту

KoM 171108 117 листопада начальник Недригайлівського бюро правової допомоги  Ірина Валюх здійснила прийом громадян у дистанційному пункті, який знаходиться у приміщенні Тернівської селищної ради Недригайліського району.

Під час консультування, Ірина Валюх більш детально розповіла особам, які зверталися за консультацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу відповідно до чинного законодавства. Зокрема, це малозабезпечені особи, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, біженці, ветерани війни (у тому числі учасники АТО), реабілітовані особи та особи, стосовно яких суд розглядає питання про обмеження цивільної дієздатності чи надання психіатричної допомоги у примусовому порядку та інші.

Також вона розповіла про порядок звернення до місцевого центру через бюро правової допомоги для отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Питання, які цікавили відвідувачів, стосувалися земельного, сімейного  та спадкового права.

Дистанційний пункт у селищі міського типу Терни працює у перший і третій вівторок місяця  у приміщенні Тернівської селищнох ради Недригайліського району.

Довідково:

Адміністративний центр: смт Терни, Недригайлівського району, Сумської області.
Загальне населення по селищній раді: 3817 чол.

У підпорядкуванні: село Бабакове, село Володимирівка, село Гострий Шпиль, село Долина, село Ківшик, село Мазне, село Холодне, село Шматове, село Озерне, селище Черепівка.

Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29 з територіальним обслуговуванням смт Недригайлів, Недригайлівський район.