назад

У Запоріжжі відбулась чергова сесія Запорізької обласної ради

ZP obl rada28 травня 2015 року у м.Запоріжжі відбулась чергова сесія Запорізької обласної ради, на якій у якості запрошеного був присутній директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області Наливайко Павло Іванович.

 



Сесія розпочалась зі звітування голови Запорізької обласної ради Межейка В.І. про проведену роботу за минулий період. Найголовнішими питаннями порядку денного 43-ї сесії Запорізької обласної ради було обговорення внесення змін до обласного бюджету і обласних цільових питань. Зокрема розглядалось питання продовження будівництва важливих об’єктів Запорізької області.  Депутати і запрошені уважно розглянули питання виділення допомоги для врегулювання катастрофічної ситуації із підтопленням, яка склалась в Кам`янсько-Дніпровському районі Запорізької області.
Крім того, були розглянуті питання, пов’язані з управлінням спільної власності територіальних громад та орендних відносин, а також кадрові питання стосовно призначення керівників обласних комунальних установ та закладів.