назад

У Запоріжжі закінчився другий етап каскадних тренінгів з підвищення кваліфікації адвокатів

1 IMG 051419 червня 2015 року закінчився другий етап каскадних тренінгів з підвищення кваліфікації адвокатів.

До команди доповідачів тренерів – модераторів Дригайла Тараса Вячеславовича та  Біленка Олексія Валерійовича приєдналися Ірина Куратченко та Тагаєв Микола Миколайович.


Гості внесли певні влучні зауваження та цікаві нюанси до теми: «Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень, дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи»

Ірина Куратченко –  психолог-аналітик.

Тагаєв Микола Миколайович – професор кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат медичних наук, доцент судово-медичний експерт вищої кваліфікаційної категорії.

На тренінгу була присутня координатор «Американської асоціації юристів Ініціатива з верховенства права» (ABAROLI) Лілія Салімова, яка звернулась до присутніх з вітальним словом.

Участь у заході взяли 38 адвокатів Запорізької області.

Каскадні тренінги заплановані  Координаційним центром спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу», «Американською асоціацією юристів Ініціатива з верховенства права» (ABAROLI) та Українською фундацією правової допомоги створені для підвищення кваліфікації адвокатів системи БВПД.

IMG 0445

IMG 0512

IMG 0490

IMG 0539

IMG 0552

IMG 0459

IMG 0502

IMG 0457

IMG 0488 last