назад

У Зносицькій сільській раді провели виїзний прийом громадян

golovna

25 березня у Зносицькій сільській раді відбувся виїзний прийом громадян. В заході взяли участь начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Юлія Олешкевич та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Сарненського місцевого центру Інна Шокот.

Сільський голова Іван Вакулко посприяв, аби місцеві жителі отримали відповідну правову допомогу, радо зустрів гостей та надав необхідні засоби для проведення прийому.

1

Консультації та роз’яснення, яких потребували громадяни, стосувалися земельних відносин та спадкового права. Разом з первинною правовою допомогою селяни дізналися про те, де і яким чином отримати безоплатну вторинну правову допомогу, якщо виникне така необхідність. Відтак у сільській раді залишили інформаційні матеріали з контактними даними про Сарненський місцевий центр з надання БВПД.

3

Довідково: Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою – м. Сарни, вул. Широка, 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856 74 35. Отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги, можна і зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).