назад

Участь керівника Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у засіданні колегії Полонської районної державної адміністрації

SAM 1566     1 грудня 2015 року в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль взяв участь у розширеному засіданні колегії Полонської районної державної адміністрації. На порядку денному засідання колегії розглядалось питання “Про Програму безоплатної правової допомоги населенню Полонського району на 2015 – 2017 роки”.

     Під час виступу Володимир Бузиль презентував проект зазначеної Програми та обґрунтував необхідність її прийняття з метою покращення надання безоплатної правової допомоги населенню Полонського району.

     Колегія райдержаміністрації схвалила зазначену Програму та рекомендувала її для внесення на розгляд сесії Полонської районної ради.

     Крім цього, у своєму виступі Володимир Бузиль розповів присутнім на засіданні колегії, зокрема, сільським головам, про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Серед учасників засідання були поширені відповідні інформаційні листівки.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/01{/gallery}