назад

Участь представників Дубенського МЦ з НБВПД у круглому столі з нагоди «Дня інформування»

1

27 серпня 2015 року директор Дубенського МЦ Віктор Шевчук та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Ігор Маркулич прийняли участь у круглому столі з нагоди «Дня інформування», який проходив у малому залі Дубенської міської ради.

Метою заходу, на якому були присутні представники управлінь праці та соціального захисту відділу державної міграційної служби, міської та районної соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді, Дубенсько-Радивилівського об’єднаного районного військкомату була розробка аспектів соціальної, матеріальної, правової та психологічної підтримки осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території, демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО.

В ході зустрічі учасники обговорили  проблемні питання щодо реалізації прав і свобод громадян вразливих категорій; досягнута домовленість про включення Дубенського МЦ в дорожню карту надавання консультаційних послуг для переміщених осіб та учасників антитерористичної операції. Представники МЦ роздали присутнім інформаційні матеріали про діяльність центру та роз’яснили порядок подання документів і перелік послуг, що надаються.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/deninf{/gallery}