назад

IMG 34472

27 серпня 2015  директор Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Гордєєв взяв участь у засіданні колегії Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації. У роботі колегії взяли участь начальники (завідувачі) відділів освіти райдержадміністрацій, управління освіти і науки Тернопільської та Чортківської міських рад, керівники місцевих методичних установ, ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Т.Шевченка, директор Чортківського гуманітарного педагогічного коледжу ім. О.Барвінського, директори вищих навчальних закладів І-ІІ р.а., професійно-технічних, інтернатних, позашкільних навчальних закладів, голови районних (міських) організацій профспілки працівників освіти і науки.

IMG 34512

Юрій Гордєєв на засіданні колегії проінформував присутніх про напрями роботи місцевого центру та категорії осіб, які можуть отримати безоплатну вторинну правову допомогу.

На завершення Юрій Гордєєв надав відповіді на запитання щодо функціонування інших місцевих центрів області та назвав райони, які попадають під юрисдикцію Тернопільського місцевого центру. Всім присутнім роздано інформаційний матеріал про категорії осіб, які підлягають наданню безоплатної вторинної правової допомоги, а також про роботу та контакти Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.