назад

Участь в проведенні презентації нового регіонального сайту для учасників бойових дій

2016 01 26 Ch MC 3Директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко 25 січня 2016 року взяв участь в проведенні презентації нового регіонального сайту для учасників бойових дій на сході України та членів їх сімей, який був створений обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках реалізації плану заходів Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної  операції (учасників бойових дій та членів їх сімей) на 2015-2016 роки.

Адреса сайту для учасників бойових дій http://www.dopomoga-cv.gov.ua/

2016 01 26 Ch MC 4Основною метою створення сайту є допомога учасникам АТО та членам їх сімей в отримані необхідної інформації щодо основних пільг та соціальних гарантій, наданих державою. На сайті розміщені необхідні контакти, перелік документів, які потрібні для оформлення пільг, інформація щодо працевлаштування, отримання юридичної, медичної та психологічної допомоги.

         Під час заходу Сергій Мінтенко повідомив про діяльність Чернівецького місцевого центру з надання БВПД, в тому числі про роботу щодо розгляду звернень учасників АТО, співпрацю з громадськими організаціями, які опікуються проблемами учасників бойових дій на сході України, та поінформував про існування ще двох місцевих центрів з надання БВПД у Чернівецькій області –  Кельменецького та Вижницького.

Директор Чернівецького місцевого центру з надання БВПД відзначив, що створення сайту покращить поінформованість громадян про можливість отримання безоплатної правової допомоги та спростить доступ до правосуддя особам, які її потребують.

Під час заходу директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко та директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Гришин-Грищук відповіли на питання представників засобів масової інформації.