назад

Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області заплановано проведення дводенного каскадного тренінгу на тему: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій», а саме:

02 та 03 листопада 2015 року: І та ІІ групи у конференц-залах  готелю «Рейкарц Рівер Миколаїв» за адресою: м. Миколаїв, вулиця Спортивна, 9;

07 та 08 листопада 2015 року: ІІІ група у приміщенні  ресторанно-готельного комплексу “Берізка» за адресою: м.Вознесенськ, вул.Кірова, 18.

В роботі тренінгу приймуть участь представники Посольства Сполучених Штатів Америки та Координаційного центру з надання правової допомоги.

Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні забезпечує фінансування витрат на харчування адвокатів, відшкодовує проїзд до місця проведення тренінгу та компенсацію проживання в готелі для учасників з віддалених населених пунктів.

Нагадуємо, що згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України          від 11.01.2012 № 8 «Про затвердження Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі» контракт укладається адвокатом за умови участі адвоката у заходах з підвищення кваліфікації адвокатів, організованих протягом поточного або попереднього бюджетного періоду.

Звертаємо Вашу увагу на те, що у разі неприйняття участі у тренінгу, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області в подальшому відмовлятиметься від укладання контрактів з адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу.