назад

В Чутівському районі розпочав свою роботу мобільний консультаційний пункт

IMG 20151112 104155

12 листопада 2015 року працівниками Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Чутівським районним управлінням юстиції за участі адвокатів системи БВПД та юрисконсульта Благодійної громадської організації «Світло Надії» було проведено виїзний (мобільний) пункт консультування громадян. У більшості випадків, за консультаціями, громадяни звертались із земельних питань. Особам, які потребували первинної правової допомоги, було надано роз’яснення, та прийнято відповідні звернення від осіб, яким необхідна безоплатна вторинна правова допомога.

Після закінчення роботи мобільного консультаційного пункту, директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрівся з Головою Чутівської РДА, начальником відділу держгеокадастру у Чутівському районі, начальником управління праці та соціального захисту населення Чутівської РДА, начальником управління пенсійного фонду в Чутівському районі та головою Чутівського районного суду. З вказаними керівниками було проведено інформаційну роботу та досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Окрім того, Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «вуличне» інформування жителів смт. Чутове.

IMG 20151112 103901

IMG 20151112 121054