назад

В Миргороді працював мобільний консультаційний пункт БВПД

2015-12-03 11.36.22

В четвер, 03 грудня 2015 року, в місті Миргороді з метою проведення виїзного прийому громадян було організовано роботу консультаційного пункту. Прийом громадян здійснювали працівники Лубенського місцевого центру БВПД, адвокат системи БВПД з міста Миргорода Оксана Долженко та начальник Миргородського міськрайонного управління юстиції Володимир Поцяпун. 

Від громадян прийняли звернення про надання вторинної правової допомоги та надали первинну правову допомогу. 8 осіб виявили бажання отримати саме вторинну правову допомогу, написавши звернення на ім”я директора центру.   

Директор Центру Артем Россоха переконаний, що такі заходи найкращим чином демонструють взаємодію Центрів БВПД та місцевих органів влади. “Прийом проводили в приміщенні Залу засідань Миргородської районної ради, структурні підрозділи РДА провели інформаційну роботу зі своїми відвідувачами, Управління юстиції організувало інформаційну підтримку. В результаті маємо близько 20 людей, які звернулись як за первинною так і за вторинною правовою допомогою”, – резюмував результати події Артем Россоха.