назад
22.12.14

В Одесі відзначено адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

01 719 грудня 2014 року в Одеському центрі БВПД відбулося урочисте нагородження адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, з нагоди Дня адвокатури.

Почесною грамотою голови Одеської обласної державної адміністрації нагороджено адвоката Олександра Погорілого, який надає безоплатну правову допомогу в Ізмаїльському районі Одеської області.

Почесними грамотами Одеського міського голови нагороджено Дениса Загарнюка та Івана Прилепського, які надають безоплатну правову допомогу у м. Одеса.

Почесними грамотами Ради адвокатів Одеської області нагороджено Петра Кобзаря, Максима Шевченка та Юрія Жовтана, які надають безоплатну правову допомогу у м. Одеса. Цінним подарунком від Ради адвокатів нагороджено адвоката Дмитра Гулькевича, який також надає БВПД в Одесі.

Крім того, директор Одеського центру БВПД Світлана Клішина вручила пристунім на зборах адвокатам сертифікати про участь у заходах підвищення кваліфікації, організованих протягом 2014 року Координаційним центром з надання правової допомоги.

01 5
 
01 6
 
01 8
 
01 1
 
01 2
 
01 3
 
01 4
 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах: