назад

В Ужгороді провели співбесіди із претендентами на посади інтеграторів

dsc01178   В Ужгороді завершила роботу конкурсна комісія з відбору претендентів на посади інтеграторів – начальників відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрах з надання БВПД.

    Співбесіду із претендентами проводили Катерина Хільчевська – представник ВГО «Українська фундація правової допомоги», Василь Попадинець – директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області та Оксана Андрейкович – представник ГО «Об’єднання адвокатів, що надають БПД». До роботи комісії також були залучені директори місцевих центрів – Михайло Давиденко (Ужгородського), Наталія Дубчак (Хустського) та Костянтин Молнар (Мукачівського), в штаті яких і передбачена посада інтегратора.

     Інтегратор – одна із ключових посад у місцевих центрах з надання БВПД. Тому перед членам комісії стояло завданням не тільки перевірити рівень професіоналізму 8-ми кандидатів, що претендували на посади, але і їх комунікативні здібності та активну громадську позицію. Адже інтегратор має налагодити тісну співпрацю з громадськими та волонтерськими організаціями, юридичними фірмами, органами місцевого самоврядування тощо, які надають первинну правову допомогу на відповідній території. Цих провайдерів при потребі залучатимуть для вирішення конкретних справ осіб, які потребуватимуть фахової правової допомоги.

   Прізвища кандидатів, які пройшли конкурсний відбір, будуть оголошені в кінці червня.


Для збільшення зображення натисніть на нього

{module concurs_20150612}