назад
02.12.15

Відбулась зустріч зі студентами Академії адвокатури України

1Перший та Другий київські місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели зустріч зі студентами Академії адвокатури України з метою інформування про діяльність місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві.

У рамках підготовки до «Всеукраїнського тижня права», 01 грудня 2015 року директорами Першого та Другого київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги була проведена зустріч зі студентами Академії адвокатури України.

23

Директор Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бурчак Леся ознайомила студентів з порядком надання БВПД адвокатами та іншими організаційними питаннями, пов’язаними з роботою адвокатів системи БВПД, в тому числі порядком оплати послуг адвокатів за надання БВПД.

Директор Другого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кушнір Богдан ознайомив студентів з порядком роботи відділу попередньої роботи з клієнтами, документами, які є обов’язковими для заповнення та подання з метою визначення суб’єкта права на БВПД, крім того було роз’яснено коло осіб, які можуть представляти інтереси клієнта, та категоріями осіб, які звертаються до центрів.

Студенти Академії адвокатури України висловили бажання у майбутньому приєднатися до системи з надання БВПД, спільно працювати задля розбудови правового суспільства.