назад

Відбулося засідання керівної ради директорів системи БВПД Рівненщини

gol

22 січня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбулася скайп-нарада, під час якої керівники системи БВПД Рівненщини та представники Координаційного центру обговорили проект плану надання безоплатної правової допомоги у Рівненській області на 2016 рік.

Керівники підрозділів Координаційного центру детально проаналізували план, який підготував Регіональний центр, та внесли свої корективи і пропозиції. Оскільки план, як зазначили у Координаційному центрі, якісно підготовлений, тому зауважень було небагато.

Після закінчення наради директор Регіонального центру з НБВПД у Рівненській області Василь Овдіюк, директори Дубенського МЦ з НБВПД Віктор Шевчук та Сарненського МЦ з НБВПД Микола Павлюк, а також начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомогиРівненського МЦ з НБВПД Ольга Мазурець обговорили зміни в плані та робочі питання щодо діяльності та розвитку системи БПД.

Після наради відбулося ще й чергове засідання керівної ради директорів системи безоплатної вторинної правової допомоги Рівненщини, на якому розглядали питання, пов’язані з формуванням кошторису, штатного розпису, помісячного плану асигнувань, розрахунків до кошторису регіонального та відповідних місцевих центрів, внесення змін до них та інші питання.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/kerzas{/gallery}