назад
14.04.14

Відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів Харківської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

Trening12-13 квітня 2014 року відбувся каскадний тренінг на тему «Дії захисника під час судового провадження» для адвокатів Харківської області. Він став наступним з понад 50 каскадних тренінгів, які пройдуть протягом березня-квітня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у тренінгу взяли 14 адвокатів з Харківської області.

Каскадний тренінг було організовано Координаційним центром та Харківським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Каскадний тренінг «Дії захисника під час судового провадження» провели адвокати-тренери Тетяна Кравченко та Марина Старовойтова.

У ході тренінгу обговорювались питання ролі захисника на окремих стадіях судового провадження, зокрема, вступної та заключної промов, прямого та перехресного допиту, доказування під час судового провадження. Обговорено методичні рекомендації на теми «Дії захисника під час кримінального провадження в суді 1-ої інстанції» та «Дії захисника з доказування на різних стадіях кримінального провадження (збирання доказів, адвокатське розслідування)».

З програмою тренінгу можна ознайомитися тут.

Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримають сертифікати.