назад
23.10.14

Відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД Черкаської області

DSC 5594

20 та 21 жовтня 2014 року у місті Черкаси відбувся каскадний тренінг для адвокатів Черкаської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

 

Навчання провів адвокат-тренер: Кузьмінський Олексій. Під час тренінгу здійснювався відео супровід окремих матеріалів. Присутніми взято активну участь у загальному обговоренні питань, а також у дискусіях не лише на тему тренінгу, а й з інших питань надання вторинної правової допомоги. 

 

Кожного адвоката забезпечено методичними матеріалами в електронній формі.

 Тематичні блоки тренінгу:

дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;

дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;

дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

Каскадний тренінг організовано Координаційним центром та Черкаським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За визначеною тематикою впродовж жовтня буде проведено 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Така форма роботи, як каскадні тренінги, сприяє проведенню комплексного аналізу практики адвокатів, вчасного виявлення проблем, обміну досвідом, формування спільних стратегій і тактик захисту, визначення тематики наступних методичних рекомендацій тощо. 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+