назад
13.10.14

Відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД Харківської області

PA110216

10 та 11 жовтня 2014 року в Харкові відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заході кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

Участь у заході взяли 28 адвокатів Харківської області. Навчання провели адвокати-тренери: Марина Cтаровойтова та Тетяна Кравченко. 

Тематичні блоки тренінгу:

  • дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;
  • дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

За визначеною тематикою впродовж жовтня планується проведення 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Каскадні тренінги організовано Координаційним центром та Харківським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+