назад
04.07.14

Відбувся другий каскадний тренінг для адвокатів Львівської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

03-04.07.2014 Lviv3-4 липня 2014 року відбувся дводенний каскадний тренінг на тему “Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень” для адвокатів Львівської області. Він став наступним з понад 40 каскадних тренінгів, які пройдуть протягом червня-липня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у тренінгу взяли 46 адвокатів з Львівської області.

Каскадний тренінг був організований Координаційним центром та Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Посилення спроможності адвокатів до якісного надання безоплатної правової допомоги завдяки проведенню навчальних заходів» за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко.

У ході тренінгу обговорювались три блоки питань: дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, дії захисника щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, та дії захисника щодо перегляду судових рішень.

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримають сертифікати.