назад
25.01.22

Відкриття кіноклубу Docudays UA у Кременчуцькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги

20 січня 2021 року у Кременчуцькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги було відкрито кіноклуб Docudays UA.

Працівники Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, у співпраці з громадськими організаціями приймали участь у показах, організованих в рамках фестивалю  Docudays UA, вперше  модерації з елементами документального кіно відбулися в центрі.

На показ фільму  завітали наші постійні партнери, зокрема соціальні працівники та психологи Вищого професійного училища №7, Кременчуцького фахового коледжу транспортної інфраструктури та технологій,  Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С.Макаренка, Професійно-технічного училища №26, Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука, інспектор групи зі зв’язків з громадськістю батальйону патрульної поліції         м. Кременчука.

Учасникам заходу  до перегляду було запропоновано стрічку “Трудний” режисера Миколи Бондарчука та Дмитра Тяжлова.

Ця стрічка викликала море емоцій, адже стосувалася проблематики з якою наші гості зіштовхуються щодня. Учасники заходу активно обговорювали і проблеми дітей висловлені у фільмі і питання які виникають у роботі з підлітками у навчальних закладах. В ході обговорення питання захисту прав дітей учасники заходу дійшли одностайної думки, що  перш за все відповідальність за виховання, становлення дитини залежить від батьків, педагогічного колективу, організацій та установ, що стоять на захисті прав дитини. Важливо обговорювати проблемні моменти та шукати шляхи вирішення захисту прав дитини.

Про профілактичну роботу яка проводиться працівниками поліції,  як саме можна захищати порушені права дитини та куди звертатися розповів інспектор групи зі зв’язків з громадськістю батальйону патрульної поліції м.Кременчука Максим Оченаш.

Учасники заходу малі змогу отримати контакти організацій, що здійснюють правопросвітницьку діяльність, обговорити форми та можливість проведення заходів у навчальних закладах.   На завершення всім присутнім було надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали системи безоплатної правової допомоги.

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:

м.Кременчук вул. Небесної Сотні,54; тел.: (0536) 75-75-20, 0635089705.

Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя — вихідний.