назад

Візит у прикордонне місто Устилуг

DSCN7502 11.09.2015 року працівники відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги здійснили робочу поїздку в прикордонне місто Устилуг. Під час візиту відбулась зустріч з головою Устилузької міської ради Поліщуком Віктором Ростиславовичем.

В ході розмови піднімались питання правової допомоги населенню, пов’язані з об’єднанням громад. А саме устилузька громада — одна з перших в області, до якої приєдналося ще шість сільських громад. Сторони дійшли спільної думки, щодо створення в м.Устилузі комунальної установи з надання безоплатної первинної правової допомоги. В цьому напрямку домовлено про подальшу співпрацю. Обговорені основні положення Меморандуму про співпрацю, який домовились підписати у найближчі дні.DSCN7511

Поряд з цим інтегратори відвідали місцеву лікарню, де поспілкувалися з пацієнтами. Ознайомили їх з роботою центру, акцентуючи увагу на категорію населення, яка підпадає під отримання безоплатної вторинної правової допомоги. По аналогічним питанням відбулася робоча зустріч і в музеї-садибі школі мистецтв ім.Стравінського.

Після цього було проведено акцію на вулицях міста Устилуга “Безоплатний адвокат — реальність”DSCN7504

DSCN7507

DSCN7519

DSCN7520