назад

Вознесенський МЦ з надання БВПД проводить виїзні прийоми громадян по селах Миколаївської області

{module vozne_vyl} Не дивлячись на те, що система безоплатної вторинної правової допомоги стала більш досяжною для малозабезпеченого чи соціально-незахищеного громадянина, проте залишається категорія населення для яких безоплатна правова допомога не є такою доступною – це сільські мешканці. Саме сільські населені пункти є тією ланкою, яку необхідно забезпечити інформацією про безоплатну правову допомогу.

Саме тому, 15 вересня 2015 року працівники Вознесенського МЦ з надання БВПД провели виїзний прийом в селі Новогригорівка. Під час виїзду було налагоджено співпрацю з Новогригорівською сільською радою та проінформовано жителів села про послуги, які можна отримати в Центрі та про його роботу.

16 вересня 2015 року в селі Тімірязєвка Вознесенського району Вознесенський МЦ з надання БВПД разом з Вознесенською міською громадською організацією «Агентство економічного розвитку» провели спільний виїзний прийом громадян. 9163530

Після проведення виїзного прийому громадян проведена робоча зустріч з Тімірязєвським сільським головою, підсумком якої стало підписання Меморандуму про співпрацю між Вознесенський місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Тімірязєвською сільською радою.