назад
18.09.15

“Вуличне” інформування громадян про БВПД та місцеві центри командою Четвертого київського місцевого центру

4-й МЦ вуличне інформування 1

18 вересня 2015 року працівники Четвертого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом з Святошинським районним управлінням юстиції у м. Києві провели спільний захід щодо «вуличного» інформування громадян про можливість отримання ними безоплатної правової допомоги.
Даний захід проводився в районі кінотеатра “Лейпціг” (вул. Гната Юри).

Працівники Центру та Святошинського РУЮ у м. Києві, шляхом «вуличного» роздавання листівок та надання консультацій, інформували пересічних громадян про їхнє право та можливість отримання безоплатної правової допомоги у нещодавно створених центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проводили роз’яснення щодо категорій громадян, яким може бути надано безоплатну вторинну правову допомогу, а також надали контактні дані відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві.
Даний захід був проведений заради підвищення правової свідомості громадян, а також для інформування людей про те, що вони мають змогу отримати якісну і водночас безкоштовну правову допомогу від кваліфікованих адвокатів.

4-й МЦ вуличне інформування 24-й МЦ вуличне інформування 34-й МЦ вуличне інформування 6

 


Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook