назад

“Вуличне” інформування системи БВПД у м. Синельникове

2015 09 12 212 вересня 2015 року працівники відділу попередньої роботи з клієнтами Першого дніпропетровського місцевого центру з надання БВПД у якості волонтерів разом з переселенцями зі Східного регіону взяли участь у етнокультурному фестивалі «Сяйво. Коло серця», який відбувся у м. Синельникове. Вони приєднались до марафону, місія якого наповнити світлом та любов’ю, танцями, співом та радістю весь світ.

Також серед мешканців міста та гостей фестивалю проведено вуличне інформування про систему безоплатної правової допомоги, про роботу Центру, про осіб, які мають право на таку допомогу, про порядок звернення за допомогою та отримали інформаційні буклети.

 

Довідково. Етнокультурний фестиваль «Сяйво. Коло серця», відбувається за фінансовою підтримкою агентства США з міжнародного розвитку USAID. Употочному році фестиваль пройде в 15 містах Дніпропетровської області. До участі були запрошені переселенці зі Східного регіону, які переїхали в Дніпропетровську область на постійне місце проживання.

 

В центральному парку міста Синельникове відбувались майстер-класи з рукоділля і народних ремесел, виставка-ярмарок виробів народної творчості. Барабанне коло від руху «Етнодрайв», перформанс дніпропетровського плейбек-театру «Сусіди», виступ етноембієнт групи KaYAmA з Дніпропетровська, виступи танцювальних, музикальних та вокально-хореографічних колективів міста об’єднали присутніх.

 

2015 09 12 1

2015 09 12 3