назад

Виїздне консультування Броварського МЦ

            Броварським місцевим центром з НБВПД проведено виїзні прийоми (консультування) громадян по районам на території дій Броварського МЦ.

             28 жовтня 2015 року в приміщенні Баришівського районного управління юстиції, працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення  1 особі та проведено роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги.       

            В ході поїздки також проведено робочу зустріч з головою Баришівської районної ради Ільченком Олександром Івановичем та начальником Баришівського РУЮ.

            29 жовтня 2015 року в приміщенні Березанського  міського управління юстиції, працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення 2 особам та проведено роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги. Проведено робочу зустріч у виконавчому комітеті Березанської міської ради. 

30 жовтня 2015 року в приміщені Бориспільського міськрайонного управління юстиції працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення  2 особам та надані роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також проведено інформування працівників Бориспільської міської ради щодо роботи Центру.

 

            2 листопада 2015 року в приміщені Згурівського районного управління юстиції працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення 1 особі та надані роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги. Проведено робочу зустріч з головою Згурівської РДА Мозговим Валерієм Миколайовичем та його першим заступником Малафієм Юрієм Борисовичем. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, організацію спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав.

 

 

            3 листопада 2015 року в приміщені Переяслав-Хмельницького міськрайонного управління юстиції працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення  2 особам та надані роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також проведено інформування працівників Переяслав-Хмельницької міської ради щодо роботи Центру.

 

 

 

 

 

            4 листопада 2015 в приміщені Яготинського районного управління юстиції працівниками Броварського МЦ надано консультації та роз’яснення 1 особі та проведено роз’яснення про порядок  надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

            В ході всіх заходів працівниками Центру було розповсюджено друковані матеріали з переліком документів, який необхідно надати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та контактною інформацією про Центр.