назад

Виїзне консультування громадян з питань отримання безоплатної вторинної правової допомоги в Котовському міськрайонному центрі зайнятості

На базі Котовського міськрайонного центру зайнятості мобільною групою Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 28 жовтня 2015 року проведено консультування безробітних громадян.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Казакова детально розповіла присутнім про доступ до безоплатної правової допомоги, роз’яснила порядок надання такої допомоги соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, надала пам’ятки з детальною інформацією про послуги, які надає Котовський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

photo29101

Працівниками Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїзне консультування мешканців міста та району, які знаходяться на обліку як безробітні, щодо можливості отримання ними безкоштовної вторинної правової допомоги проводиться щосереди у приміщенні Котовського міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Котовськ, вул. 50 років Жовтня, 239.

photo29102