назад

Виїзне консультування жителів Іваничівського району

kons-4 З метою покращення доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги, 24 листопада 2015 року виїзна група консультування громадян та прийому документів у складі директора Наталії Смолярчук, начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Лариси Базіли, головного спеціаліста цього ж відділу Ігоря Лесика, а також працівників відділу взаємодії із суб’єктами надання БППД Володимир-Волинського МЦ з надання БВПД працювала у селищі Іваничі у приміщенні районної державної адміністрації з 10 до 12 години.

За отриманням консультації та вторинної правової допомоги звернулось 5 громадян. Серед питань, порушених клієнтами під час прийому, були питання поновлення щодо пропущених строків прийняття спадщини за заповітом, щодо порядку звільнення з військової служби у зв’язку з закінченням контракту, питання призначення пільг та питання відшкодування збитків. Прийнято 2 звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо складення процесуальних документів та представництва інтересів в судах з питань встановлення факту спільного проживання та розлучення.
У той же день, інтегратори центру провели інформаційно – роз’яснювальну вуличну акцію ”Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?”, в установах, організаціях, на дошках оголошень розмістили інформаційні плакати Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД. Зустрілись з керівником громадської організації “Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини” Надією Рубан та обговорили питання співпраці.
У ЦРБ з директором Ольгою Петровою обговорили можливості використання системи “Бібліоміст” для консультування громадян за допомогою скайп-зв’язку.

kons-1

kons-2

kons-3

kons-4

kons-5