назад

Виїзні мобільні пункти – шлях до реалізації соціальних проектів.

IMG 0622

13 листопада керівник  Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Ірина Пушкаревська  спільно з начальником Глобинського районного управління юстиції Інною Кошеленко здійснили прийом громадян.

Глобинський район входить до юрисдикції Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та є одним з найбільших районів області. В рамках налагодженої співпраці начальником управління юстиції було забезпечено  проінформованість населення щодо можливості звернень до виїзного мобільного пункту   Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД.

На прийом звернулося 7 осіб, мешканців м. Глобине та прилеглих сіл. Звернення громадян в основному стосувалися спадкового та земельного права. В ході прийому  було прийнято 3 звернення з надання безоплатної вторинної правової допомоги, 4 клієнтам надано консультації та роз’яснення з питань  соціального захисту та сімейного права.

Забезпечення доступу малозахищених верств населення до правових послуг є актуальним питання сьогодення. Враховуючи важливість забезпечення  спрощення доступу жителів Глобинщини до правової допомоги керівниками підписано Угоду “Про  співробітництво та організацію взаємовідносин” для подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на забезпечення якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги громаді.

Також під час проведення виїзного прийому проведено “вуличне інформування” мешканців міста з метою популяризації системи безоплатної правової допомоги.

IMG 0627